Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
AM Gnol 1.A třída dospělých:
-

Reportáž ze zápasu

Premier Steel 1. Krajská liga dorostu U 19
neděle 10. 11. 2019 od 11:30
3:2( )

( 1:1 )

Statistiky zápasu

Branky:
45. minuta - 1:1 K. Jánský
57. minuta - 1:2 K. Jánský

Sestavy

SK Třebechovice
A. Špicar - F. Petera , P. Slezák , F. Nentvich , V. Karásek - M. Šedina , D. Horák , L. Myšík , F. Boukal - K. Jánský , M. Petřík střídající : M. Havránek , D. Junek


Do Červeného Kostelce jsme odjížděli s velkým množstvím absencí zaviněné zraněními a nemocemi,proto museli jet tři starší žáci.
Domácí se dostali do vedení ve 23 min.,ale náš mladý tým se soupeře nezalekl a po Mírově úniku a centru před bránu dorážel Kikin na poločasových 1:1.
Ve druhém poločase měl více ze hry domácí tým,ale byl to Myšák,který přihrál před bránu a opět Kikin dorážel míč do sítě a překvapivý vývoj skóre byl na světě. Č.Kostelec bohužel brzy srovnal a deset minut před koncem dal na konečných 3:2.Při našem týmu stálo obrovské štěstí při zakončování domácích a také výborné zákroky Adama v brance.Na těžkém terénu to byl spíše boj než fotbal,kde se lépe přizpůsobil domácí tým,ale naši kluci vůbec nezklamali a můžeme je za výkon pochválit.Byl to poslední zápas podzimu a zlepšení výkonů bylo znatelné na většině kluků.Pokud kluci budou poctivě trénovat v zimní pauze,můžeme se těšit na jarní část soutěže.